Publikavimo data: 2024-10-12
Lengvos pupelių ir vištienos salotos su neįprastu padažu
Jei ieškote lengvų ir nesudėtingų, neįprasto skonio salotų recepto, šis patiekalas tikrai jums. Salotos gaunasi pikantiškos ir įdomios, su originaliu padažu. O svarbiausia, kad jos nepanašios į nugludintus kasdienius receptus, toks patiekalas nustebins net labiausiai išlepintą gurmaną.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite vištienos krūtinėlę šiek tiek augalinio aliejaus, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 2
Sūrį supjaustykite kubeliais, o pomidorus - plonais griežinėliais. Paruoškite padažą: sumaišykite sezamų aliejų, vyno actą, sojų padažą, prieskonius ir smulkintą česnaką.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį sudėkite keptą vištieną, pomidorus, sūrį, alyvuoges ir konservuotas pupeles. Apšlakstykite padažu, lengvai pagardinkite druska ir pabarstykite sezamo sėklomis bei linų sėmenimis.
Kategorijos