Lengvos salotos su brynza pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lengvos salotos su brynza

Nuo tada, kai romėnai pirmą kartą paruošė ir patiekė salotas, praėjo tūkstantmečiai. Šiuolaikinės virtuvės nebeįsivaizduojame be šio nuostabaus patiekalo. Jis tvirtai įsitvirtino visose pasaulio virtuvėse. Didžiulį salotų populiarumą nesunku paaiškinti: iš paprasčiausių ingredientų gaminami nepaprastai skanūs ir įvairūs patiekalai. Mūsų lengvų salotų receptas skirtas šiuolaikinėms namų šeimininkėms, kurios rūpinasi savo namiškių mityba.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvos salotos su brynza Žingsnis 1
Paruoštą papriką supjaustykite nedidelėmis, ne storesnėmis kaip pusės centimetro griežinėliais. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Ananasus supjaustykite tokio pat storio šiaudeliais kaip ir papriką. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais. Sūrį supjaustykite vidutinio dydžio (iki 2 cm) kubeliais.

Žingsnis 2

Lengvos salotos su brynza Žingsnis 2
Atidarykite alyvuogių be sėklų skardinę ir išpilkite skystį. Visus paruoštus ingredientus sudėkite į dubenį. Pagardinkite druska ir pipirais. Perpjaukite citriną, išspauskite iš jos sultis ir supilkite į salotas. Citrinos sulčių kiekis priklauso nuo jūsų noro ir skonio. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos