Publikavimo data: 2024-06-09
Lengvos salotos su šviežiais kopūstais ir vištienos šlaunele
Salotos atsirado dar senovės Romoje. Prie kiekvienos šventės būdavo patiekiamos daržovių salotos, paprastai pagardintos medumi arba actu. Kartais padažui buvo naudojama šiek tiek sauso vyno arba vyno acto. Šiais laikais padažų ir daržovių salotų ruošimo variantų kasdien vis daugėja.
Žingsnis 1
Padažui majonezą sumaišykite su smulkintomis žolelėmis, pipirais ir smulkiai supjaustytais česnakais. Jei turite česnakų presą, galite jį naudoti.
Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus, įtrinkite juos druska ir sudėkite į dubenį kartu su kukurūzais, mėsa ir kiaušiniais. Į indą supilkite padažą ir išmaišykite.
Kategorijos