Publikavimo data: 2024-03-30
Lengvos salotos su tofu sūriu
Tofu yra mažai kalorijų turintis liesas produktas, patiekalai iš jo yra paprasti ir skanūs. Ši sojų varškė nėra ryškaus skonio, joje yra daug naudingų mikroelementų. Norėdami paruošti salotas su tofu sūriu, naudokite kietąjį sūrį. Jis idealiai tinka kepti keptuvėje, kepti ir gaminti tofu kepsnius. Kadangi tofu gerai išlaiko formą ir vienu metu gali sugerti kelis skonius, jį galima naudoti marinatams gaminti.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Plaktuvu arba šakute suplakite obuolių sidro actą ir medų. Įmaišykite sezamų arba riešutų mišinį, druską ir garstyčias. Kruopščiai išmaišykite ir palikite padažą 2-3 minutes pastovėti.
Žingsnis 2
Apkepkite tofu. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite tofu iš visų pusių. Atsargiai apverskite gabalėlius, nemaišykite.
Žingsnis 3
Sumaišykite salotų ingredientus. Salotų lapus išdėliokite lėkštėse ir ant jų išdėliokite keptą tofu. Ant viršaus uždėkite agurkų griežinėlius, svogūnus ir vyšninius pomidorus. Salotas apšlakstykite padažu.
Kategorijos