Publikavimo data: 2024-06-15
Lengvos vištienos krūtinėlės salotos su Pekino kopūstais
Šio patiekalo paslaptis - darnus liesos vištienos ir daržovių bei prieskonių skonio ir aromato derinys. Šis derinys nuo seno naudojamas beveik visose pasaulio virtuvėse. Taigi drąsiai gaminkite šį paprastą patiekalą, jis yra abipusiai naudingas; jis papuoš ir šventinį stalą, ir šeimos vakarienę.
Žingsnis 1
Paruoštą Pekino kopūstą supjaustykite mažais griežinėliais. Pomidorus su odelėmis supjaustykite stambiais griežinėliais. Agurką išilgai perpjaukite į keturias dalis, tada skersai supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoštą vištienos krūtinėlę supjaustykite dideliais kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais. Keptuvėje su įkaitintu saulėgrąžų aliejumi kepkite mėsą 7 minutes, kol iškeps. Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą: sumaišykite saulėgrąžų aliejų, medų, citrinos sultis, druską ir prieskonius. Visas paruoštas daržoves sudėkite į didelę plokščią lėkštę. Ant daržovių paskleiskite keptos vištienos griežinėlius. Ant viršaus išdėliokite sūrio griežinėlius. Apšlakstykite daržoves padažu.
Kategorijos