Publikavimo data: 2024-10-13
Lengvos vištienos salotos su pupelėmis
Europos virtuvėje vištienos salotos yra klasikinis namų ir restoranų patiekalas. Yra daugybė jų gaminimo receptų, o laikui bėgant atsiranda vis naujų. Vis daugiau atsiranda ir ingredientų derinių bei kombinacijų, todėl fantazijos galimybės labai didelės. Šis receptas leis jums įvaldyti lengvai paruošiamą patiekalą iš sveikų tradicinės Europos virtuvės produktų.
Žingsnis 1
Paruoštą vištienos filė sudėkite į puodą su šaltu vandeniu, užkaitinkite ir užvirinkite. Nukoškite putas skepetaite, sumažinkite ugnį, pasūdykite ir virkite 40 minučių. Mėsą atvėsinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoštus salotų lapus supjaustykite juostelėmis, sūrį sutarkuokite stambia tarka. Pomidorus supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. Iš konservuotų pupelių nusausinkite skystį.
Žingsnis 3
Sudėkite paruoštus ingredientus į dubenį. Padažui naudokite majonezą. Išmaišykite. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite skonį įberdami druskos. Prieš pat patiekdami įdėkite skrebučių.
Kategorijos