Publikavimo data: 2024-04-06
Lęšių tyrės sriuba
Lęšių tyrės sriuba - tai sotaus ir kartu sveiko patiekalo istorija. Receptą lengva paruošti, jis nereikalauja daug pastangų ir laiko. Lęšių tyrės sriuba prisotina organizmą energijos visai dienai. Rinkitės raudonuosius lęšius, nes jie tinka sriuboms ir išverda gana greitai - per 10-15 minučių.
Žingsnis 1
Išvirkite lęšius. Sudėkite lęšius į puodą. Užpilkite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Neišpilkite verdančio vandens - tai yra sriubos pagrindas. Tai užtruks apie 15 minučių.
Žingsnis 2
Apkepkite daržoves. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Į įkaitintą keptuvę sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, morką, pomidorą ir imbierą. Kepkite maišydami, kol svogūnai suminkštės, ant vidutinės ugnies 10 minučių.
Žingsnis 3
Lęšius sumaišykite su kepsniais. Sudėkite kepsnį į puodą su lęšiais. Įdėkite smulkinto česnako, pomidorų pastos, druskos ir pipirų. Išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Užvirkite ir virkite 10-15 minučių. Nuimkite nuo viryklės.
Žingsnis 4
Sriubą sutrinkite. Paimkite panardinamąjį maišytuvą ir vidutiniu greičiu sutrinkite lęšių sriubą.
Kategorijos