Lęšių tyrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Lęšių tyrės sriuba

Lęšių tyrės sriuba - tai sotaus ir kartu sveiko patiekalo istorija. Receptą lengva paruošti, jis nereikalauja daug pastangų ir laiko. Lęšių tyrės sriuba prisotina organizmą energijos visai dienai. Rinkitės raudonuosius lęšius, nes jie tinka sriuboms ir išverda gana greitai - per 10-15 minučių.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lęšių tyrės sriuba Žingsnis 1
Išvirkite lęšius. Sudėkite lęšius į puodą. Užpilkite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Neišpilkite verdančio vandens - tai yra sriubos pagrindas. Tai užtruks apie 15 minučių.

Žingsnis 2

Lęšių tyrės sriuba Žingsnis 2
Apkepkite daržoves. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Į įkaitintą keptuvę sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, morką, pomidorą ir imbierą. Kepkite maišydami, kol svogūnai suminkštės, ant vidutinės ugnies 10 minučių.

Žingsnis 3

Lęšių tyrės sriuba Žingsnis 3
Lęšius sumaišykite su kepsniais. Sudėkite kepsnį į puodą su lęšiais. Įdėkite smulkinto česnako, pomidorų pastos, druskos ir pipirų. Išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Užvirkite ir virkite 10-15 minučių. Nuimkite nuo viryklės.

Žingsnis 4

Lęšių tyrės sriuba Žingsnis 4
Sriubą sutrinkite. Paimkite panardinamąjį maišytuvą ir vidutiniu greičiu sutrinkite lęšių sriubą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos