"Lohickeitto" - suomiška lašišų sriuba. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

"Lohickeitto" - suomiška lašišų sriuba.

Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g

Ingredientai (16)

Porcijos
12
700.00 g
1.00 kg
110.00 g
200.00 g
1.50 st. š.
2.50 st. š.
2.00 vnt.
2.00 st. š.
1.00 l
2.00 st. š.
pagal norą
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Lohickeitto" - suomiška lašišų sriuba. Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Į puodą sudėkite galvą, uodegą ir nugarkaulį, juoduosius ir kvapiuosius pipirus, lauro lapą, 1 svogūną, morką, druską. Supilkite šaltą vandenį, kad jis apsemtų puodo turinį, pastatykite ant didelės ugnies. Užvirus nugriebkite putas, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite apie 1 valandą.

Žingsnis 2

"Lohickeitto" - suomiška lašišų sriuba. Žingsnis 2
Paruoškite filė tirpalą. Į atskirą puodą supilkite vandenį, ištirpinkite jame druską ir cukrų, sudėkite lašišos filė gabalėlius.

Žingsnis 3

"Lohickeitto" - suomiška lašišų sriuba. Žingsnis 3
Paruoškite daržoves. Gilioje keptuvėje storu dugnu 3-5 min. pakepinkite svogūnus sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje, nepamirškite pamaišyti. Tada sudėkite bulves, šiek tiek pakaitinkite, apie 2-3 minutes. Išmaišykite.

Žingsnis 4

"Lohickeitto" - suomiška lašišų sriuba. Žingsnis 4
Paruoškite kremo pagrindą. Į miltus įpilkite nedidelį kiekį šaltos grietinėlės ir išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite likusią grietinėlę ir išmaišykite.

Žingsnis 5

"Lohickeitto" - suomiška lašišų sriuba. Žingsnis 5
Paruoškite žuvies filė. Išimkite lašišos filė iš keptuvės, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite maždaug 3-3,5 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 6

"Lohickeitto" - suomiška lašišų sriuba. Žingsnis 6
Sudėkite pagrindus ir baigkite virti sriubą. Sultinį perkoškite per sietelį ir supilkite į puodą su daržovėmis. Virkite, kol bulvės išvirs, apie 10-15 minučių. Tada sudėkite žuvies filė, virkite apie 1 minutę neleisdami sriubai užvirti. Tada supilkite grietinėlę, išmaišykite, kaitinkite 1-2 minutes, uždenkite ir nukelkite nuo ugnies. Palikite 10-15 minučių, kad pritrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai