Publikavimo data: 2024-06-22
Lydekų ir ešerių sriuba
Lydekų ir ešerių sriuba - skanus ir maistingas rusų virtuvės patiekalas. Sriubą gali paruošti net pradedantysis. Tai labai ekonomiškas sriubos su žuvimi virimo variantas. Ūdai virti galite naudoti ne bet kokią kitą žuvį. Lengva, skaidraus, kvapnaus sultinio sriuba iš lydekų ir ešerių nuo seno gerbiama Rusijoje. Prieskoniai būtinai papildo žuvies skonį, naudingai jį nuspalvina, bet jo netrikdo. Šis patiekalas patiks jums savo paprastu paruošimu ir įtiks visai jūsų šeimai.
Žingsnis 1
Supjaustykite ešerių ir lydekų filė kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus, morkas, bulves ir žuvies filė. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, įmeskite lauro lapą.
Žingsnis 4
Visus ingredientus užpilkite vandeniu, įpilkite degtinės, uždenkite dangčiu ir užvirinkite. Virkite sriubą apie 15 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 5
Palikite paruoštą sriubą šiek tiek pastovėti po dangčiu.
Žingsnis 6
Prieš vakarienę sriubą supilkite į tinkamą dubenį ir patiekite. Pagal skonį papuoškite žolelėmis. Gero apetito.
Kategorijos