Lydekų ir ešerių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Lydekų ir ešerių sriuba

Lydekų ir ešerių sriuba - skanus ir maistingas rusų virtuvės patiekalas. Sriubą gali paruošti net pradedantysis. Tai labai ekonomiškas sriubos su žuvimi virimo variantas. Ūdai virti galite naudoti ne bet kokią kitą žuvį. Lengva, skaidraus, kvapnaus sultinio sriuba iš lydekų ir ešerių nuo seno gerbiama Rusijoje. Prieskoniai būtinai papildo žuvies skonį, naudingai jį nuspalvina, bet jo netrikdo. Šis patiekalas patiks jums savo paprastu paruošimu ir įtiks visai jūsų šeimai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lydekų ir ešerių sriuba Žingsnis 1
Supjaustykite ešerių ir lydekų filė kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Lydekų ir ešerių sriuba Žingsnis 2
Bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Lydekų ir ešerių sriuba Žingsnis 3
Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus, morkas, bulves ir žuvies filė. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, įmeskite lauro lapą.

Žingsnis 4

Lydekų ir ešerių sriuba Žingsnis 4
Visus ingredientus užpilkite vandeniu, įpilkite degtinės, uždenkite dangčiu ir užvirinkite. Virkite sriubą apie 15 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 5

Lydekų ir ešerių sriuba Žingsnis 5
Palikite paruoštą sriubą šiek tiek pastovėti po dangčiu.

Žingsnis 6

Lydekų ir ešerių sriuba Žingsnis 6
Prieš vakarienę sriubą supilkite į tinkamą dubenį ir patiekite. Pagal skonį papuoškite žolelėmis. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos