Lydekų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Lydekų sriuba

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
31 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Lydekų sriuba Žingsnis 1
Išvirkite žuvį. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį beveik iki minimalios ir sudėkite žuvį bei svogūną. Įdėkite lauro lapą, pipirų grūdelius ir druską. Tai truks apie 25 minutes.

Žingsnis 2

Lydekų sriuba Žingsnis 2
Išvalykite žuvį nuo kaulų. Kad nereikėtų iš lėkštės traukti žuvies kaulų, ištraukite žuvį, išimkite kaulus ir mėsą sudėkite atgal į puodą.

Žingsnis 3

Lydekų sriuba Žingsnis 3
Prie žuvies sudėkite bulves ir morkas. Į sriubą supilkite degtinę. Virkite, kol daržovės bus paruoštos.

Žingsnis 4

Smulkiai supjaustykite žoleles ir sudėkite į jau paruoštą patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos