Lydekų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Lydekų sriuba

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
31 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lydekų sriuba Žingsnis 1
Išvirkite žuvį. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį beveik iki minimalios ir sudėkite žuvį bei svogūną. Įdėkite lauro lapą, pipirų grūdelius ir druską. Tai truks apie 25 minutes.

Žingsnis 2

Lydekų sriuba Žingsnis 2
Išvalykite žuvį nuo kaulų. Kad nereikėtų iš lėkštės traukti žuvies kaulų, ištraukite žuvį, išimkite kaulus ir mėsą sudėkite atgal į puodą.

Žingsnis 3

Lydekų sriuba Žingsnis 3
Prie žuvies sudėkite bulves ir morkas. Į sriubą supilkite degtinę. Virkite, kol daržovės bus paruoštos.

Žingsnis 4

Smulkiai supjaustykite žoleles ir sudėkite į jau paruoštą patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos