Publikavimo data: 2024-06-15
Marinuota skumbrė su sojų padažu
Mūsų skumbrės su sojų padažu receptas leis jums per kelias minutes pamarinuoti skumbrę ir pradžiuginti šeimą sveiku žuvies patiekalu. Juk marinavimas leidžia maksimaliai išsaugoti visas šios nepaprastai skanios ir sveikos žuvies maistines savybes. Tai labai sėkmingas būdas paruošti žuvį ir naudoti ją pagal poreikį ruošiant pietus ar vakarienę. Skumbrė yra puikus jūros gėrybių pasirinkimas rūpestingoms šeimininkėms, kurios rūpinasi savo šeimos mityba. Ne veltui ši nedidelė, skani ir sveika žuvis yra visur paplitusi tradicinėje Europos virtuvėje.
Žingsnis 1
Paruoštą žuvį perpjaukite išilgai, išimkite nugarkaulį ir kaulus. Labai patogu tai daryti, kol žuvies skerdena dar nėra visiškai atitirpusi.
Žingsnis 2
Karštame vandenyje ištirpinkite cukrų, supilkite sojų padažą ir actą, smulkintą česnaką ir gerai išmaišykite. Paruoštą filė sudėkite į formą arba indą ir užpilkite marinatu. Atkreipkite dėmesį, kad filė būtų visiškai apsemta skysčio. Formą sandariai uždenkite dangčiu ir 24 val. padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos