Marinuota skumbrė su sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Marinuota skumbrė su sojų padažu

Mūsų skumbrės su sojų padažu receptas leis jums per kelias minutes pamarinuoti skumbrę ir pradžiuginti šeimą sveiku žuvies patiekalu. Juk marinavimas leidžia maksimaliai išsaugoti visas šios nepaprastai skanios ir sveikos žuvies maistines savybes. Tai labai sėkmingas būdas paruošti žuvį ir naudoti ją pagal poreikį ruošiant pietus ar vakarienę. Skumbrė yra puikus jūros gėrybių pasirinkimas rūpestingoms šeimininkėms, kurios rūpinasi savo šeimos mityba. Ne veltui ši nedidelė, skani ir sveika žuvis yra visur paplitusi tradicinėje Europos virtuvėje.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuota skumbrė su sojų padažu Žingsnis 1
Paruoštą žuvį perpjaukite išilgai, išimkite nugarkaulį ir kaulus. Labai patogu tai daryti, kol žuvies skerdena dar nėra visiškai atitirpusi.

Žingsnis 2

Marinuota skumbrė su sojų padažu Žingsnis 2
Karštame vandenyje ištirpinkite cukrų, supilkite sojų padažą ir actą, smulkintą česnaką ir gerai išmaišykite. Paruoštą filė sudėkite į formą arba indą ir užpilkite marinatu. Atkreipkite dėmesį, kad filė būtų visiškai apsemta skysčio. Formą sandariai uždenkite dangčiu ir 24 val. padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos