Publikavimo data: 2024-06-15
Marinuoti kimči
Šis pikantiškas vegetariškas užkandis turi ilgą istoriją. Tradicinis šio patiekalo receptas pirmą kartą pasirodė Korėjoje. Kimči garsėja daugybe gaminimo būdų ir aštrumu. Pagrindinis ingredientas čia bus Pekino kopūstai, kuriuose, ypač rūgščiuose, yra didžiulės vitamino C atsargos. Tai puikus antioksidantas organizmui. Kimči galima naudoti kaip priedą prie mėsos patiekalų. Kimči taps lengvu užkandžiu arba garnyru ant pietų stalo!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos supjaustykite aitriąją papriką griežinėliais, tada supjaustykite Pekino kopūstų lapus.
Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį. Į jį sudėkite supjaustytus Pekino kopūstų lapus, pabarstykite druska ir palikite 6 valandoms. Tada sudėkite smulkintas aitriąsias paprikas, sojų padažą, likusią druską ir cukrų.
Žingsnis 3
Į dubenį su ingredientais supilkite vandenį. Įdėkite dubenį į šaldytuvą, kad kopūstai jame marinuotųsi dvi dienas. Išimkite indą iš šaldytuvo, nusausinkite sūrymą ir gerai išmaišykite. Paruošta!
Kategorijos