Marinuoti kimči pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Marinuoti kimči

Šis pikantiškas vegetariškas užkandis turi ilgą istoriją. Tradicinis šio patiekalo receptas pirmą kartą pasirodė Korėjoje. Kimči garsėja daugybe gaminimo būdų ir aštrumu. Pagrindinis ingredientas čia bus Pekino kopūstai, kuriuose, ypač rūgščiuose, yra didžiulės vitamino C atsargos. Tai puikus antioksidantas organizmui. Kimči galima naudoti kaip priedą prie mėsos patiekalų. Kimči taps lengvu užkandžiu arba garnyru ant pietų stalo!
Gaminimo laikas
3240 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
14 kcal.
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.53/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti kimči Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos supjaustykite aitriąją papriką griežinėliais, tada supjaustykite Pekino kopūstų lapus.

Žingsnis 2

Marinuoti kimči Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį. Į jį sudėkite supjaustytus Pekino kopūstų lapus, pabarstykite druska ir palikite 6 valandoms. Tada sudėkite smulkintas aitriąsias paprikas, sojų padažą, likusią druską ir cukrų.

Žingsnis 3

Marinuoti kimči Žingsnis 3
Į dubenį su ingredientais supilkite vandenį. Įdėkite dubenį į šaldytuvą, kad kopūstai jame marinuotųsi dvi dienas. Išimkite indą iš šaldytuvo, nusausinkite sūrymą ir gerai išmaišykite. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos