Publikavimo data: 2024-06-15
Marinuoti kimči su svogūnais
Azijos patiekalams būdingi du bruožai: aštrumas ir ilga istorija. Tradicinis kimči receptas pirmą kartą pasirodė Korėjoje. Šis patiekalas garsėja daugybe paruošimo variantų. Pagrindinis ingredientas čia bus Pekino kopūstai, kurie puikiai dera su pusžiedžiais svogūnais ir pipirų pasta. Kimči galima naudoti kaip priedą prie mėsos patiekalų. Tai puikus ir originalus įprasto grūdų ar kitų daržovių garnyro pakaitalas!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės supjaustykite svogūną pusžiedžiais. Tada supjaustykite Pekino kopūstų lapus.
Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį. Į jį sudėkite supjaustytus Pekino kopūstų lapus, pabarstykite druska ir palikite 6 valandoms. Tada sudėkite pipirų mišinį, svogūnų puseles, cukrų ir likusią druską.
Žingsnis 3
Į dubenį su ingredientais supilkite vandenį. Įdėkite dubenį į šaldytuvą, kad kopūstai jame marinuotųsi dvi dienas. Išimkite indą iš šaldytuvo, nusausinkite sūrymą ir gerai išmaišykite. Paruošta!
Kategorijos