Marinuoti kimči su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Marinuoti kimči su svogūnais

Azijos patiekalams būdingi du bruožai: aštrumas ir ilga istorija. Tradicinis kimči receptas pirmą kartą pasirodė Korėjoje. Šis patiekalas garsėja daugybe paruošimo variantų. Pagrindinis ingredientas čia bus Pekino kopūstai, kurie puikiai dera su pusžiedžiais svogūnais ir pipirų pasta. Kimči galima naudoti kaip priedą prie mėsos patiekalų. Tai puikus ir originalus įprasto grūdų ar kitų daržovių garnyro pakaitalas!
Gaminimo laikas
4680 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
15 kcal.
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti kimči su svogūnais Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės supjaustykite svogūną pusžiedžiais. Tada supjaustykite Pekino kopūstų lapus.

Žingsnis 2

Marinuoti kimči su svogūnais Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį. Į jį sudėkite supjaustytus Pekino kopūstų lapus, pabarstykite druska ir palikite 6 valandoms. Tada sudėkite pipirų mišinį, svogūnų puseles, cukrų ir likusią druską.

Žingsnis 3

Marinuoti kimči su svogūnais Žingsnis 3
Į dubenį su ingredientais supilkite vandenį. Įdėkite dubenį į šaldytuvą, kad kopūstai jame marinuotųsi dvi dienas. Išimkite indą iš šaldytuvo, nusausinkite sūrymą ir gerai išmaišykite. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos