Publikavimo data: 2024-06-08
Mažai kaloringos salotos su obuoliais ir morkomis
Labai subtilios ir lengvos salotos, kurias galima ruošti ir švenčių, ir darbo dienomis. Kalorijų nedaug, bet naudos daug.
Žingsnis 1
Svogūnus smulkiai supjaustykite, užpilkite verdančiu vandeniu, įpilkite acto, cukraus ir druskos. Palikite marinuotis 15 minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite pirmąjį svogūnų sluoksnį, aptepkite majonezu.
Žingsnis 3
Obuolius sutarkuokite smulkia arba vidutine tarka (užpilkite citrinos sultimis), išdėliokite naują sluoksnį, aptepkite majonezu.
Žingsnis 4
Kiaušinius sutarkuokite smulkia arba vidutine tarka, sluoksniuokite, aptepkite majonezu.
Žingsnis 5
Sutarkuokite morkas, įberkite žiupsnelį druskos ir cukraus, sudėkite naują sluoksnį, įpilkite majonezo. Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos