Menkės kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Menkės kepsnys

Menkė yra viena populiariausių ir nebrangiausių baltųjų žuvų. Be to, menkės mėsa yra dietinė: 69 kcal 100 gramų. Jei menkę kepsite keptuvėje, ji išlaikys savo aromatą ir visą skonį. Menkes kepimui geriau rinktis vienalytės spalvos, ne pluoštines, su plona ledo plutele ant žuvies, jei žuvis yra šaldyta. Šiame recepte sužinosite, kaip greitai ir lengvai paruošti gardžius menkės kepsnius.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Menkės kepsnys Žingsnis 1
Paruoškite menkės kepsnius. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Menkės kepsnius apvoliokite miltuose ir dėkite į keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių 5 minutes ant vidutinės ugnies. Uždenkite dangčiu, išjunkite kaitlentę ir palikite kepti dar 5 minutes. Taip žuvis išliks sultinga.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos