Menkės kepsnys receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-08

Menkės kepsnys receptas

Skanus kepsnys nebūtinai yra gerai pagardintas mėsos gabalas. Skonio ir maistingumo požiūriu menkė jai nenusileidžia. Nepaisant to, kad šios rūšies žuvis yra gana sausos struktūros, dėl padažo paruoštas kepsnys būna sultingas ir minkštas. Menkės patiekalas sotus, skanus ir labai sveikas, nes gaminamas be aliejaus. Jį galima patiekti vakarienei arba pietums be garnyro. Menkės kepsnį ruoškite orkaitėje su medaus ir sojų padažu.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, žuvis, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Menkės kepsnys receptas Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Paruoškite dubenį padažui ruošti. Sudėkite visus ingredientus į matomą vietą.

Žingsnis 2

Menkės kepsnys receptas Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą, alyvuogių aliejų, vynuogių actą ir medų iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Menkės kepsnys receptas Žingsnis 3
Paruoškite kepsnį. Aptepkite abi menkės kepsnio puses paruoštu padažu ir palikite 10 minučių.

Žingsnis 4

Menkės kepsnys receptas Žingsnis 4
Dėkite menkės kepsnį į įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių.Paruoštą patiekalą pabarstykite sezamo sėklomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos