Publikavimo data: 2024-01-08
Menkės kepsnys receptas
Skanus kepsnys nebūtinai yra gerai pagardintas mėsos gabalas. Skonio ir maistingumo požiūriu menkė jai nenusileidžia. Nepaisant to, kad šios rūšies žuvis yra gana sausos struktūros, dėl padažo paruoštas kepsnys būna sultingas ir minkštas. Menkės patiekalas sotus, skanus ir labai sveikas, nes gaminamas be aliejaus. Jį galima patiekti vakarienei arba pietums be garnyro. Menkės kepsnį ruoškite orkaitėje su medaus ir sojų padažu.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Paruoškite dubenį padažui ruošti. Sudėkite visus ingredientus į matomą vietą.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą, alyvuogių aliejų, vynuogių actą ir medų iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Paruoškite kepsnį. Aptepkite abi menkės kepsnio puses paruoštu padažu ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 4
Dėkite menkės kepsnį į įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių.Paruoštą patiekalą pabarstykite sezamo sėklomis.
Kategorijos