Publikavimo data: 2024-03-25
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
Grietinėlės padažas puikiai tinka ne tik prie makaronų, bet ir prie mėsos kukulių. Patys mėsos kukuliai gaminami iš maltos mėsos ir ryžių. Maltą mėsą galite rinktis savo nuožiūra. Eksperimentuokite su įvairiomis mėsos rūšimis. Taip galėsite rasti sau tinkamiausią variantą. Mėsos kukulių grietinėlės padaže receptui reikia laiko, kad iš maltos mėsos būtų suformuotas įdaras. Padažą galite pasunkinti į jį įmaišydami tarkuoto sūrio, o tada mėsos kukulius grietinėlės padaže kepkite orkaitėje, kol atsiras rusva plutelė.
Žingsnis 1
Ryžius virkite, kol jie išvirs arba nepakankamai išvirs. Ryžius sumaišykite su malta mėsa ir aromatinėmis žolelėmis. Suformuokite apvalius mėsos kukulius.
Žingsnis 2
Pašildykite grietinėlę ir suberkite tarkuotą sūrį. Pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų ir užvirinkite. Padažas turėtų šiek tiek sutirštėti.
Žingsnis 3
Į aliejumi pateptą formą sudėkite mėsos kukulius. Juos užpilkite grietinėlės padažu. Kepkite 200 ℃ temperatūros orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos