Moliūgų blyneliai su avokadais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Moliūgų blyneliai su avokadais

Moliūgų drebučiai ne tik greitai paruošiami, bet ir būna neįtikėtinai skanūs, traškios plutelės, sultingi, švelnūs. Tarp lengvo ir sveiko maisto mėgėjų daržovių kotletai yra tokie pat populiarūs kaip ir mėsos kotletai. Moliūgai patiekalą padaro ryškų ir sveiką.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgų blyneliai su avokadais Žingsnis 1
Moliūgą sutarkuokite arba pertrinkite per mėsmalę. Įdėkite smulkintų kalendrų (pagal skonį galite pridėti bet kokių prieskoninių žolelių). Įmaišykite miltus, druską, pipirus, česnaką, papriką (bet kokius prieskonius) ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Moliūgų blyneliai su avokadais Žingsnis 2
Visus produktus sumaišykite ir suformuokite blynelius (kotletus galite apvolioti miltuose arba džiūvėsėliuose). Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių, kol susidarys auksinė plutelė.

Žingsnis 3

Moliūgų blyneliai su avokadais Žingsnis 3
Atskirai padažui avokadų minkštimą sutrinkite šakute arba trintuvu iki vientisos masės, suberkite druską, prieskonius, alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, islandija, pusryčiai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, draniki, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, draniki su sūriu, vakarienė su bulvėmis, pusryčiai su sūriu, draniki su kiaušiniu

Kategorijos