Publikavimo data: 2025-08-18
Moliūgų blyneliai su avokadais
Moliūgų drebučiai ne tik greitai paruošiami, bet ir būna neįtikėtinai skanūs, traškios plutelės, sultingi, švelnūs. Tarp lengvo ir sveiko maisto mėgėjų daržovių kotletai yra tokie pat populiarūs kaip ir mėsos kotletai. Moliūgai patiekalą padaro ryškų ir sveiką.
Žingsnis 1
Moliūgą sutarkuokite arba pertrinkite per mėsmalę. Įdėkite smulkintų kalendrų (pagal skonį galite pridėti bet kokių prieskoninių žolelių). Įmaišykite miltus, druską, pipirus, česnaką, papriką (bet kokius prieskonius) ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Visus produktus sumaišykite ir suformuokite blynelius (kotletus galite apvolioti miltuose arba džiūvėsėliuose). Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių, kol susidarys auksinė plutelė.
Žingsnis 3
Atskirai padažui avokadų minkštimą sutrinkite šakute arba trintuvu iki vientisos masės, suberkite druską, prieskonius, alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite.
Kategorijos