Moliūgų minkštimo koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Moliūgų minkštimo koldūnai

Šį receptą paveldėjau iš savo močiutės. Jį labai lengva paruošti, net pradedantysis gali jį pagaminti. Moliūgų blyneliai gaunasi labai minkšti, skanūs ir sveiki. Galite patiekti su grietine arba be jos, tai neturės įtakos dranikų skoniui. Taip pat galite patiekti karštus arba laikyti šaldytuve, bet ne labai ilgai. Aktualus rudens moliūgų derliaus receptas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų minkštimo koldūnai Žingsnis 1
Moliūgą sutarkuokite smulkia tarka, įmuškite 1 kiaušinį, įberkite 2 valgomuosius šaukštus miltų, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir pagal skonį įberkite druskos. Viską gerai išmaišykite. Ant miltais pabarstytos lentelės formuokite nedidelius moliūgų blynelius.

Žingsnis 2

Moliūgų minkštimo koldūnai Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su 2 valgomaisiais šaukštais augalinio aliejaus. Kepkite draikius iš abiejų pusių po 3 minutes. Įsitikinkite, kad moliūgų blyneliai nesudegė ir įgavo gražią oranžinę spalvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos