Moliūgų sriubos tyrė su žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Moliūgų sriubos tyrė su žolelėmis

Moliūgų sriuba yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas, dažnai įtraukiamas į restoranų valgiaraščius. Produktų prieinamumas, paprastas paruošimas, puikus skonis - tokia šio recepto vertė.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgų sriubos tyrė su žolelėmis Žingsnis 1
Nulupkite bulves, moliūgus, morkas, svogūnus.

Žingsnis 2

Moliūgų sriubos tyrė su žolelėmis Žingsnis 2
Moliūgą supjaustykite kubeliais, pabarstykite džiovintomis žolelėmis, įdėkite sviesto ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 3

Moliūgų sriubos tyrė su žolelėmis Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas pakepinkite augaliniame aliejuje ir svieste.

Žingsnis 4

Moliūgų sriubos tyrė su žolelėmis Žingsnis 4
Į troškintus svogūnus ir morkas supilkite vandenį, bulves, keptą moliūgą. Įberkite druskos ir maltų pipirų. Virkite, kol bulvės išvirs.

Žingsnis 5

Moliūgų sriubos tyrė su žolelėmis Žingsnis 5
Likus 5 minutėms iki sriubos virimo pabaigos įdėkite lauro lapą. Tuomet svarbu nepamiršti išimti lauro lapą iš sriubos. Kai sriuba atvės, ją sutrinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos su grybais, sriubos, tyrės sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis, kreminės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos su bulvėmis, kreminės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis

Kategorijos