Publikavimo data: 2025-08-18
Moliūgų sriubos tyrė su žolelėmis
Moliūgų sriuba yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas, dažnai įtraukiamas į restoranų valgiaraščius. Produktų prieinamumas, paprastas paruošimas, puikus skonis - tokia šio recepto vertė.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, moliūgus, morkas, svogūnus.
Žingsnis 2
Moliūgą supjaustykite kubeliais, pabarstykite džiovintomis žolelėmis, įdėkite sviesto ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas pakepinkite augaliniame aliejuje ir svieste.
Žingsnis 4
Į troškintus svogūnus ir morkas supilkite vandenį, bulves, keptą moliūgą. Įberkite druskos ir maltų pipirų. Virkite, kol bulvės išvirs.
Žingsnis 5
Likus 5 minutėms iki sriubos virimo pabaigos įdėkite lauro lapą. Tuomet svarbu nepamiršti išimti lauro lapą iš sriubos. Kai sriuba atvės, ją sutrinkite.
Kategorijos