Moliūgų sriubos tyrė "Velvety" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Moliūgų sriubos tyrė "Velvety"

Yra daug šios sriubos variantų. Bandymų ir klaidų būdu radau "savo" variantą, kuriame bulvės suteikia aksominį skonį, o sūris - malonų kreminį skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
51 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgų sriubos tyrė "Velvety" Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite nuo odelės ir sėklų ir stambiai supjaustykite. Bulves taip pat nulupkite ir supjaustykite.

Žingsnis 2

Moliūgų sriubos tyrė "Velvety" Žingsnis 2
Bulves ir moliūgą užpilkite vandeniu, įberkite druskos ir virkite, kol suminkštės (apie 20 minučių).

Žingsnis 3

Supjaustykite morkas griežinėliais ir šiek tiek pakepinkite.

Žingsnis 4

Moliūgų sriubos tyrė "Velvety" Žingsnis 4
Į stiklinę įpilkite šiek tiek daržovių sultinio, kad galėtumėte reguliuoti sriubos tirštumą. Į moliūgą ir bulves sudėkite morkas ir lydytą sūrį ir plakite, kol pasidarys tyrė, jei reikia, įpilkite dar sultinio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos su grybais, sriubos, tyrės sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis, kreminės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos su bulvėmis, kreminės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis

Kategorijos