Moliūgų sriubos tyrė "Velvety" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Moliūgų sriubos tyrė "Velvety"

Yra daug šios sriubos variantų. Bandymų ir klaidų būdu radau "savo" variantą, kuriame bulvės suteikia aksominį skonį, o sūris - malonų kreminį skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
51 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų sriubos tyrė "Velvety" Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite nuo odelės ir sėklų ir stambiai supjaustykite. Bulves taip pat nulupkite ir supjaustykite.

Žingsnis 2

Moliūgų sriubos tyrė "Velvety" Žingsnis 2
Bulves ir moliūgą užpilkite vandeniu, įberkite druskos ir virkite, kol suminkštės (apie 20 minučių).

Žingsnis 3

Supjaustykite morkas griežinėliais ir šiek tiek pakepinkite.

Žingsnis 4

Moliūgų sriubos tyrė "Velvety" Žingsnis 4
Į stiklinę įpilkite šiek tiek daržovių sultinio, kad galėtumėte reguliuoti sriubos tirštumą. Į moliūgą ir bulves sudėkite morkas ir lydytą sūrį ir plakite, kol pasidarys tyrė, jei reikia, įpilkite dar sultinio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos