Publikavimo data: 2024-06-16
Moliūgų sriubos tyrė "Velvety"
Yra daug šios sriubos variantų. Bandymų ir klaidų būdu radau "savo" variantą, kuriame bulvės suteikia aksominį skonį, o sūris - malonų kreminį skonį.
Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite nuo odelės ir sėklų ir stambiai supjaustykite. Bulves taip pat nulupkite ir supjaustykite.
Žingsnis 2
Bulves ir moliūgą užpilkite vandeniu, įberkite druskos ir virkite, kol suminkštės (apie 20 minučių).
Žingsnis 3
Supjaustykite morkas griežinėliais ir šiek tiek pakepinkite.
Žingsnis 4
Į stiklinę įpilkite šiek tiek daržovių sultinio, kad galėtumėte reguliuoti sriubos tirštumą. Į moliūgą ir bulves sudėkite morkas ir lydytą sūrį ir plakite, kol pasidarys tyrė, jei reikia, įpilkite dar sultinio.
Kategorijos