Moliūgų troškinys su manų kruopomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Moliūgų troškinys su manų kruopomis

Moliūgas yra daržovė, turinti daugybę naudingų savybių. Iš jo galima pagaminti skanų ir lengvą patiekalą - apkepą. Kaip rišamoji sudedamoji dalis naudojamos manų kruopos. Užkepėlė iš moliūgų ir manų kruopų gali būti ir skanūs bei sveiki pusryčiai, ir visavertis desertas. Patiekalas kepamas orkaitėje nenaudojant aliejaus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų troškinys su manų kruopomis Žingsnis 1
Paruoškite troškinio pagrindą. Moliūgą virkite puode, kol suminkštės. Kai jis bus paruoštas, suberkite cukraus pudrą, įmuškite kiaušinį ir išplakite mikseriu iki vientisos masės. Supilkite manų kruopas ir išmaišykite iki vientisos masės. Suberkite sultenes ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Moliūgų troškinys su manų kruopomis Žingsnis 2
Suformuokite apkepą ir jį iškepkite. Tešlą įdėkite į karščiui atsparią formą ir pašaukite patiekalą į orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos