Moliūgų tyrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Moliūgų tyrės sriuba

Originalus pirmojo patiekalo receptas - tyrės sriuba su moliūgais. Ši daržovė virtuvėje naudojama rečiau nei kitos. Ir ne veltui, nes ji yra naudingų medžiagų ir skaidulų lobynas, iš organizmo šalinantis visus toksinus. Tyrės sriubai reikės paprastų ingredientų ir 40 minučių laiko. Klasikines sriubos daržoves šiame recepte - bulves, morkas, svogūnus ir česnakus - papildo aromatingas ir spalvingas moliūgas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
44 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų tyrės sriuba Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite taip: pirmiausia padalykite svogūną į dvi dalis, tada perpjaukite išilgai, kad susidarytų šiaudelis.

Žingsnis 2

Moliūgų tyrės sriuba Žingsnis 2
Nuplautas morkas supjaustykite dideliais apvaliais griežinėliais.

Žingsnis 3

Moliūgų tyrės sriuba Žingsnis 3
Moliūgą supjaustykite stambiais kubeliais.

Žingsnis 4

Moliūgų tyrės sriuba Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 5

Moliūgų tyrės sriuba Žingsnis 5
Visus susmulkintus ingredientus kartu su česnaku sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Palaukite, kol vanduo užvirs.

Žingsnis 6

Moliūgų tyrės sriuba Žingsnis 6
Sumažinkite ugnį ir virkite sriubą 15 minučių, retkarčiais pamaišydami. Pagal skonį pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais, sūriu ir grietinėle. Kaitinkite 3 minutes, nukelkite nuo ugnies. Daržoves sutrinkite trintuvu. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos