Publikavimo data: 2024-10-22
Moliūgų tyrės sriuba multicooker įrenginyje
Vaikai mėgsta atostogas. Ne išimtis ir neseniai į mūsų kultūrą įsiveržęs Helovinas. Kiekviena šventė turi savų bruožų. O kai šventė baigiasi, jų šventinė vertė išnyksta ir reikia rasti praktišką pakaitalą. Kyla klausimas: kur dėti moliūgą? O paprasčiausias sprendimas - jį išmesti. Tačiau už moliūgą buvo sumokėti pinigai, ir jis toks gražus! Negaliu išmesti valgomų produktų dėl kažkokio vidinio apribojimo iš tolimos alkanos praeities. Turiu jį suvalgyti! Internete yra daug įvairių receptų. Iš moliūgo gaminama viskas - nuo pyragų iki kotletų. Tačiau paprasčiausias receptas yra tyrės sriuba. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į idėją gaminti tokią sriubą. Tačiau galiausiai rezultatas mane maloniai nustebino.
Žingsnis 1
Nulupkite moliūgą.
Žingsnis 2
Moliūgo minkštimą supjaustykite kubeliais arba atsitiktiniais gabalėliais.
Žingsnis 3
Sudėkite moliūgo griežinėlius į multicookerį.
Žingsnis 4
Į multicooker įpilkite verdančio vandens, kad vos apsemtų moliūgą.
Žingsnis 5
Valandai įjunkite "Multicooker" troškinimo režimą.
Žingsnis 6
Supjaustykite svogūną griežinėliais ir lengvai pakepinkite augaliniame aliejuje, kad išryškėtų svogūno skonis.
Žingsnis 7
Į svogūnus sudėkite supjaustytas morkas.
Žingsnis 8
Kai jie lengvai paruduos, nusausinkite aliejaus perteklių, bet tai nebūtina.
Žingsnis 9
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 10
Po valandos, kai moliūgas troškinamas multicooker keptuvėje, sudėkite paruoštas morkas, svogūnus ir česnakus. Troškinkite dar 15 minučių.
Žingsnis 11
Sudėkite "Multicooker" turinį į maišytuvą.
Žingsnis 12
Susmulkinkite minkštimą iki tyrės ir įdėkite atgal į multicooker.
Žingsnis 13
Įjunkite troškinimo režimą ir maišydami po truputį supilkite sultinį.
Žingsnis 14
Įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 15
Sriubai užvirus, leiskite jai pritraukti apie 10-15 minučių. Gero apetito!
Kategorijos