Moliūgų tyrės sriuba su brie pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Moliūgų tyrės sriuba su brie

Moliūgų tyrės sriuba yra mažai kaloringas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Moliūguose yra vitaminų B, D, karotino ir daug ląstelienos. Moliūgų vartojimas maiste padeda normalizuoti virškinamojo trakto veiklą, stiprina imunitetą, gerina odos būklę ir normalizuoja miegą. Ypač svarbu įtraukti moliūgą į mitybą rudenį ir žiemą, kai organizmui reikia vitamininės paramos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų tyrės sriuba su brie Žingsnis 1
Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Moliūgų tyrės sriuba su brie Žingsnis 2
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, kad jis greičiau iškeptų. Tokio pat dydžio kubeliais supjaustykite bulves. Česnaką išspauskite per presą arba sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 3

Moliūgų tyrės sriuba su brie Žingsnis 3
Į puodą arba gilią keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite česnaką. Tada kepkite moliūgą ir bulves, kol suminkštės, nuolat maišydami, kad nesuliptų.

Žingsnis 4

Moliūgų tyrės sriuba su brie Žingsnis 4
Į puodą įpilkite vandens ir virkite 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Jei moliūgą ir bulves kepėte skverelyje, tuomet ingredientus perkelkite į puodą ir taip pat užpilkite vandeniu.

Žingsnis 5

Moliūgų tyrės sriuba su brie Žingsnis 5
Daržoves susmulkinkite trintuvu ir supilkite pašildytą grietinėlę. Pagal skonį sriubą pagardinkite druska.

Žingsnis 6

Moliūgų tyrės sriuba su brie Žingsnis 6
Moliūgų tyrės sriubą patiekite karštą. Supilkite į serviravimo lėkštes. Į vidurį dėkite brie sūrio griežinėlius.

Žingsnis 7

Moliūgų tyrės sriubą papuoškite sėklomis ir kvietiniais džiūvėsėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos