Moliūgų tyrės sriuba su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Moliūgų tyrės sriuba su sūriu

Yra daugybė moliūgų sriubos variantų. Šiame recepte siūlome į sriubą įdėti sūrio, kad skonis būtų subtilus, o tekstūra - erdvi.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir 2-3 minutes pakepinkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 2

Į svogūnus supilkite moliūgų tyrę ir grietinėlę. Tada sudėkite parmezaną ir fetą. Viską gerai išmaišykite ir pakaitinkite iki pirmųjų virimo požymių.

Žingsnis 3

Sriubą sumaišykite blenderiu iki kreminės konsistencijos ir supilkite į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos