Moliūgų tyrės sriuba su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Moliūgų tyrės sriuba su sūriu

Yra daugybė moliūgų sriubos variantų. Šiame recepte siūlome į sriubą įdėti sūrio, kad skonis būtų subtilus, o tekstūra - erdvi.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir 2-3 minutes pakepinkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 2

Į svogūnus supilkite moliūgų tyrę ir grietinėlę. Tada sudėkite parmezaną ir fetą. Viską gerai išmaišykite ir pakaitinkite iki pirmųjų virimo požymių.

Žingsnis 3

Sriubą sumaišykite blenderiu iki kreminės konsistencijos ir supilkite į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos su grybais, sriubos, tyrės sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis, kreminės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos su bulvėmis, kreminės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis

Kategorijos