Publikavimo data: 2024-06-15
Momentinis kimči
Kimči yra unikalus korėjiečių virtuvės patiekalas, atsiradęs dėl natūralios aplinkos ir tradicinių gaminimo įgūdžių Korėjoje. Kimči iš esmės skiriasi nuo visų kitų fermentuotų maisto produktų pasaulyje ir yra vienintelis fermentuotas maisto produktas, sudarantis nacionalinės virtuvės pagrindą. Prieskoniai yra esminė kimči sudedamoji dalis, nes jie ne tik pagerina skonį ir aromatą, bet ir yra labai svarbūs ilgam laikymui.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite griežinėliais supjaustytas morkas, tarkuotą imbierą, pipirų pastą, kalendrą, cukranendrių cukrų ir druską.
Žingsnis 3
Nulupkite viršutinius Pekino žiedinių kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Nuplaukite kopūsto lapus, atsargiai išskobkite ir kiekvieną lapą, ypač jo pagrindą, pabarstykite druska. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite keturioms valandoms, retkarčiais apverskite, kad tolygiai pasūdytų. Sumaišykite su paruoštu padažu. Kiekvieną Pekino kopūsto lapą aptepkite paruoštu padažu, sudėkite kopūstus į tinkamą indą ir palikite 24 valandas marinuotis karštyje.
Žingsnis 4
Laikykite šaldytuve, o prieš patiekdami supjaustykite storais arba plonais griežinėliais per visą balą. Gero apetito.
Kategorijos