Morkų sriuba su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Morkų sriuba su sūriu

Morkų ir sūrio tyrės sriuba paruošiama greitai ir lengvai. Ji būna labai švelni ir tinka tiek suaugusiųjų, tiek vaikų valgiaraščiui. Jei sriubą valgys vaikai, į receptą galite neįtraukti juodųjų maltų pipirų. Morkos ir lydytas sūris - tai ne tik skanus, bet ir naudingas derinys. Morkose gausu vitamino A, svarbaus akių ir odos sveikatai. Šis vitaminas gerai pasisavinamas kartu su riebalais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
26 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Morkų sriuba su sūriu Žingsnis 1
Išvirkite sriubą. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Sudėkite daržoves ir virkite, kol suminkštės. Tai užtruks apie 25 minutes. Sudėkite lydytą sūrį ir palaukite, kol jis visiškai ištirps. Nuolat maišykite sriubą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Morkų sriuba su sūriu Žingsnis 2
Baigkite gaminti patiekalą. Sriubą sutrinkite panardinamuoju maišytuvu. Pašildykite ir patiekite trintą sriubą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos