Morkų troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Morkų troškinys

Morkų troškinys - tai patiekalas, kuris idealiai tinka dietiniams ir vaikų patiekalams. Be morkų, jame yra kiaušinių ir manų kruopų. Morkas reikia iš anksto išvirti, kad jos geriau iškeptų orkaitėje. Jei norite troškinį ruošti kaip desertą, galite įdėti cukraus, cinamono ar kitų prieskonių.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkų troškinys Žingsnis 1
Pradėkite rinkti troškinį. Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinius, suberkite sodą ir manų kruopas, druską ir pipirus ir išplakite. Paruoštą mišinį supilkite ant morkų ir ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Morkų troškinys Žingsnis 2
Iškepkite apkepą. Paruoškite kepimo indą, sudėkite į jį morkų mišinį ir kepkite orkaitėje 35 minutes, kol susidarys plutelė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos