Naminė rausvosios lašišos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminė rausvosios lašišos sriuba

Greita ir paprasta ausis.
Gaminimo laikas
59 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Naminė rausvosios lašišos sriuba Žingsnis 1
Išvirkite daržoves ir žuvį.

Žingsnis 2

Naminė rausvosios lašišos sriuba Žingsnis 2
Įdėkite kepti rausvąją lašišą.

Žingsnis 3

Naminė rausvosios lašišos sriuba Žingsnis 3
Bulves stambiai supjaustykite. Ryžius užpilkite vandeniu. Morkas supjaustykite apskritimais. Sudėkite svogūnus ir morkas virti kartu su žuvimi.

Žingsnis 4

Naminė rausvosios lašišos sriuba Žingsnis 4
Kai žuvis išverda, ją išimkite. Į sultinį sudėkite bulves ir ryžius ir palikite virti. Žuvį atvėsinkite, nukoškite. Sudėkite į sriubą. Virkite, kol bus paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos