Publikavimo data: 2024-06-15
Naminė vištiena Cezaris.
Šios salotos nėra labai kaloringos, tačiau sočios ir skanios, todėl gali būti pilnavertis užkandis ir patiekiamos ant šventinio stalo po pagrindinių patiekalų. Noriu papasakoti apie savo būdą ruošti šias salotas, galbūt kam nors jos patiks ir taip pat norės pasigaminti. Mano pagamintas salotas galima vieną ar dvi dienas laikyti šaldytuve, geriausia uždengtas plėvele, kad sūris nesugestų. Jose nėra majonezo ar kitų padažų, todėl jas saugu laikyti.
Žingsnis 1
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, į jį įdėkite 2 česnako skilteles, lengvai apkepkite ir išimkite. Dabar gaunamas česnakų aliejus. Į jį sudėkite filė ir kepkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių, kol iškeps, kol paruduos.
Žingsnis 2
Kiaušinio trynį sutrinkite į košelę, įpilkite lašelį augalinio aliejaus, pagal skonį išspauskite citrinos sulčių ir sumaišykite. Išvirtą filė sudėkite į atskirą dubenį, supilkite trynių ir augalinio aliejaus mišinį, išmaišykite.
Žingsnis 3
Į salotinę sudėkite stambiai supjaustytas "Iceberg" salotas, tada pjaustytus vyšninių pomidorų griežinėlius, tada filė griežinėlius, užpilkite padažu ir ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Visus ingredientus sumaišykite, pagal skonį pasūdykite.
Kategorijos