Naminiai maltos mėsos kukuliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Naminiai maltos mėsos kukuliai

Šis receptas yra paprastas ir labai skanus, visada gaminu šiuos kotletukus, juos mėgsta ir vaikai, ir vyras. Svečiai ir draugai prašė šio recepto, todėl dalinuosi juo su jumis.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Smulkiai supjaustykite vieną svogūną ir lengvai pakepinkite keptuvėje.

Žingsnis 2

Naminiai maltos mėsos kukuliai Žingsnis 2
Sumaišykite faršą, kiaušinį, nuplautus ryžius, druską ir prieskonius, sudėkite kepintus svogūnus.

Žingsnis 3

Naminiai maltos mėsos kukuliai Žingsnis 3
Viską labai gerai išminkykite, suformuokite dailius kotletukus ir sudėkite į puodą.

Žingsnis 4

Naminiai maltos mėsos kukuliai Žingsnis 4
Paruoškite įdarą. Svogūnus ir morkas lengvai apkepkite, suberkite šaukštą miltų, sojų padažą, grietinę ir pomidorus. Užpilkite vandeniu ir užvirkite.

Žingsnis 5

Naminiai maltos mėsos kukuliai Žingsnis 5
Supilkite mėsos kukulius ant padažo ir virkite ant silpnos ugnies 40 minučių, stebėdami, ar mėsa yra tinkama.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos