Publikavimo data: 2024-06-22
Naminiai maltos mėsos kukuliai
Šis receptas yra paprastas ir labai skanus, visada gaminu šiuos kotletukus, juos mėgsta ir vaikai, ir vyras. Svečiai ir draugai prašė šio recepto, todėl dalinuosi juo su jumis.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite vieną svogūną ir lengvai pakepinkite keptuvėje.
Žingsnis 2
Sumaišykite faršą, kiaušinį, nuplautus ryžius, druską ir prieskonius, sudėkite kepintus svogūnus.
Žingsnis 3
Viską labai gerai išminkykite, suformuokite dailius kotletukus ir sudėkite į puodą.
Žingsnis 4
Paruoškite įdarą. Svogūnus ir morkas lengvai apkepkite, suberkite šaukštą miltų, sojų padažą, grietinę ir pomidorus. Užpilkite vandeniu ir užvirkite.
Žingsnis 5
Supilkite mėsos kukulius ant padažo ir virkite ant silpnos ugnies 40 minučių, stebėdami, ar mėsa yra tinkama.
Kategorijos