Publikavimo data: 2024-06-09
Naminis troškinys su Pekino kopūstais
Naminis troškinys su kopūstais yra vienas skaniausių naminių patiekalų. Šio recepto paslaptis ta, kad jame naudojami Pekino, o ne baltieji kopūstai. Skonis gaunasi neįprastas, bet toks pat skanus. Pagrindinė patiekalo sudedamoji dalis yra kalakutiena, todėl labai svarbu pasirinkti šviežią mėsą.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų arba alyvuogių aliejumi apie 10 minučių ant didelės ugnies pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus. Nepamirškite nuolat maišyti. Paimkite kopūstų lapus ir virtuviniu plaktuvu švelniai suplakite kietąją dalį. Padėkite lapą ant lygaus paviršiaus ir įdėkite du valgomuosius šaukštus maltos mėsos, tada kiekvieną lapą suvyniokite ir pagaminkite įdarytus kopūstus.
Žingsnis 2
Iš anksto juos sudėkite ant aliejumi pateptos formos, kurioje kepsite patiekalą. Atskirai paruoškite įdarą įdarytiems kopūstams. Tam atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius, įmaišykite grietinę, druską ir prieskonius pagal poreikį. Šį mišinį supilkite į formą ir kepkite 30 minučių, kol bus paruoštas.
Kategorijos