Publikavimo data: 2024-06-13
Naudingas kalakutienos su svarainiais receptas
Tiems, kurie stebi figūrą ir laikosi tinkamos dietos, bus naudingas naudingas receptas su svarainiais. Egzotiški vaisiai naudojami įvairiems patiekalams, įskaitant mėsos patiekalus, gaminti. Troškinta kalakutiena su svarainiais gaunasi minkšta, kvapni, subtilaus rafinuoto skonio. Pageidautina rinktis filė. Jei įmanoma, gaminį rinkitės ūkių parduotuvėse arba specializuotose parduotuvėse. Aukštos kokybės kalakutienos filė gali būti įvairių spalvų: nuo švelniai rausvos iki tamsiai raudonos.
Žingsnis 1
Iškepkite kalakutą. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite kalakutienos filė. Kepkite maišydami, kol paruduos, 3-4 minutes. Perkelkite mėsą į puodą.
Žingsnis 2
Apkepkite daržoves su svarainiais. Į tą pačią keptuvę sudėkite svogūną ir kepkite 2-3 minutes. Sudėkite česnaką ir kepkite 1 minutę. Sudėkite svarainius ir maišydami kepkite, kol vaisiai paruduos, 3-4 minutes.
Žingsnis 3
Troškinkite kalakutieną ir svarainius. Sudėkite svarainius ir daržoves į puodą su kalakutiena, pagal skonį pasūdykite. Įdėkite lauro lapą, garstyčių sėklas ir vištienos sultinį. Troškinkite po uždaru dangčiu 40 minučių.
Kategorijos