"Naujųjų metų eglutės" salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

"Naujųjų metų eglutės" salotos

Netrukus ateis ilgai laukti Naujieji metai. Šios stebuklingos nakties simbolis - žalia eglė. Būtent ji buvo paimta kaip salotų dizaino pagrindas. Ruošiant šį patiekalą labai paprasta: tereikia sumaišyti daržoves, obuolį, virtą vištienos krūtinėlę, kiaušinius, kukurūzus ir sūrį. Majonezas pasitarnaus kaip salotų padažas. Išdėliokite salotas eglutės forma ir pabarstykite krapais. Tai bus savotiškos adatėlės! Iš konservuotų kukurūzų padarykite girliandas, o eglutę papuoškite tarkuotomis morkomis!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Naujųjų metų eglutės" salotos Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos susmulkinkite virtą vištienos krūtinėlę, petražoles ir svogūną. Susmulkinkite Pekino kopūstus. Obuolį supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

"Naujųjų metų eglutės" salotos Žingsnis 2
Sūrį ir morkas sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite virtus vištų kiaušinius.

Žingsnis 3

"Naujųjų metų eglutės" salotos Žingsnis 3
Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį virtą vištienos krūtinėlę, sūrį, pekino kopūstus, kukurūzus, obuolius ir vištų kiaušinius.

Žingsnis 4

"Naujųjų metų eglutės" salotos Žingsnis 4
Atskirame dubenyje sumaišykite morkas ir majonezą.

Žingsnis 5

"Naujųjų metų eglutės" salotos Žingsnis 5
Salotas pagardinkite majonezu ir morkomis bei pridėkite svogūnų. Druskos ir pipirų pagal skonį. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

"Naujųjų metų eglutės" salotos Žingsnis 6
Paimkite didelę lėkštę ir išdėliokite salotas kalėdinės eglutės forma.

Žingsnis 7

"Naujųjų metų eglutės" salotos Žingsnis 7
Salotas pabarstykite smulkintais krapais. Padarykite "girliandas" iš kukurūzų ir papuoškite patiekalą tarkuotomis morkomis. Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos