Publikavimo data: 2024-09-21
Neįprastos salotos su pupelėmis ir rūkyta vištiena
Salotos yra svarbi kiekvieno žmogaus mitybos raciono dalis. Bet kuriame restorane ar kavinėje visada rasite įvairių salotų, tinkančių kiekvienam skoniui ir piniginei. Daugelis žmonių salotas ruošia namuose, tačiau kai įprastos alyvuogės, mimoza ir silkė po kailiu nebeatitinka visų reikalavimų, į sceną ateina neįprastos salotos su originaliais skonių deriniais, pavyzdžiui, neįprastos salotos su pupelėmis ir rūkyta vištiena.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais ir sudėkite į tinkamą gilų indą. Užpilkite verdančiu vandeniu, įpilkite acto, cukraus ir druskos. Palikite svogūnus marinuotis 10 minučių.
Žingsnis 2
Rūkytą vištieną supjaustykite stambiais kubeliais, o žaliąjį svogūną ir krapus kuo smulkiau sukapokite peiliu. Vištieną, žoleles, svogūnus ir konservuotas pupeles sumaišykite gilioje salotinėje. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir užtepkite salotas majonezu.
Kategorijos