Norvegiška sriuba su šaltai rūkytu upėtakiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Norvegiška sriuba su šaltai rūkytu upėtakiu

Kartą paragavau upėtakių sriubos su lydytu sūriu ir ją įsimylėjau! Ir dabar su malonumu gaminu ją namuose. Gaminimo paprastumas ir pagaminto patiekalo skonis nepalieka abejingų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Norvegiška sriuba su šaltai rūkytu upėtakiu Žingsnis 1
Kol vanduo verda, nulupkite bulves ir supjaustykite jas nedideliais gabalėliais (kad greičiau išvirtų ir būtų lengviau valgyti). Sudėkite į verdantį vandenį.

Žingsnis 2

Norvegiška sriuba su šaltai rūkytu upėtakiu Žingsnis 2
Kol bulvės verda, supjaustykite žuvį. Gabalėlių dydį pasirinkite savo nuožiūra. Aš ją supjausčiau maždaug 1 cm dydžio kvadratėliais. Sudėkite ją į bulves. Kadangi bulvės supjaustytos smulkiai, šiame etape jos yra pusiau išvirtos ir žuvis neperkeps.

Žingsnis 3

Norvegiška sriuba su šaltai rūkytu upėtakiu Žingsnis 3
Supjaustykite kreminį sūrį nedideliais gabalėliais ir iš karto sudėkite į sriubą. Galite įpilti šiek tiek grietinėlės skoniui pagerinti.

Žingsnis 4

Norvegiška sriuba su šaltai rūkytu upėtakiu Žingsnis 4
Sūris ištirpsta gana greitai. Todėl, jei norite, galite įdėti morkų ir žolelių. Šiuo etapu taip pat įberkite prieskonių, nes žuvis jau suteikė sultiniui savo skonį. Palikite porą minučių pavirti ir sriuba paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos