Okroška ant mineralinio vandens su virta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Okroška ant mineralinio vandens su virta dešra

Jei karštomis vasaros dienomis jūsų organizmas nenori įprasto karšto maisto, gelbės okroška ant mineralinio vandens. Ši vėsi sriuba su virtomis dešrelėmis ir daržovėmis bus kaip tik pietums per karščius. O šviežios kvapnios žolelės ir traškūs ridikėliai padarys patiekalą gražesnį ir sultingesnį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Okroška ant mineralinio vandens su virta dešra Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite bulves ir pastatykite ant viryklės. Virkite 25-30 minučių. Nusunkite karštą vandenį, leiskite bulvėms atvėsti. Nulupkite odelę.

Žingsnis 2

Okroška ant mineralinio vandens su virta dešra Žingsnis 2
Į nedidelį puodą supilkite vandenį, sudėkite kiaušinius ir užvirinkite. Užvirus vandeniui virkite 10 minučių. Nusunkite karštą vandenį ir palikite kiaušinius atvėsti lediniame vandenyje.

Žingsnis 3

Okroška ant mineralinio vandens su virta dešra Žingsnis 3
Šviežius ridikėlius supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Okroška ant mineralinio vandens su virta dešra Žingsnis 4
Agurką apdorokite peiliu tokiu pat būdu.

Žingsnis 5

Okroška ant mineralinio vandens su virta dešra Žingsnis 5
Nuplautas žoleles susmulkinkite peiliu.

Žingsnis 6

Okroška ant mineralinio vandens su virta dešra Žingsnis 6
Virtas bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 7

Okroška ant mineralinio vandens su virta dešra Žingsnis 7
Iš anksto nuvalytus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 8

Okroška ant mineralinio vandens su virta dešra Žingsnis 8
Virtą dešrą taip pat supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 9

Okroška ant mineralinio vandens su virta dešra Žingsnis 9
Visus susmulkintus produktus sudėkite į erdvų indą ir sumaišykite. Okroška paruošta, tereikia ją paskaninti. Majonezą, grietinę ir mineralinį vandenį geriausia dėti ne į paruoštą mišinį, o dalimis, į kiekvieną lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos