Publikavimo data: 2024-03-23
Okroška ant mineralinio vandens su virta dešra
Jei karštomis vasaros dienomis jūsų organizmas nenori įprasto karšto maisto, gelbės okroška ant mineralinio vandens. Ši vėsi sriuba su virtomis dešrelėmis ir daržovėmis bus kaip tik pietums per karščius. O šviežios kvapnios žolelės ir traškūs ridikėliai padarys patiekalą gražesnį ir sultingesnį.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite bulves ir pastatykite ant viryklės. Virkite 25-30 minučių. Nusunkite karštą vandenį, leiskite bulvėms atvėsti. Nulupkite odelę.
Žingsnis 2
Į nedidelį puodą supilkite vandenį, sudėkite kiaušinius ir užvirinkite. Užvirus vandeniui virkite 10 minučių. Nusunkite karštą vandenį ir palikite kiaušinius atvėsti lediniame vandenyje.
Žingsnis 3
Šviežius ridikėlius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Agurką apdorokite peiliu tokiu pat būdu.
Žingsnis 5
Nuplautas žoleles susmulkinkite peiliu.
Žingsnis 6
Virtas bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 7
Iš anksto nuvalytus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 8
Virtą dešrą taip pat supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 9
Visus susmulkintus produktus sudėkite į erdvų indą ir sumaišykite. Okroška paruošta, tereikia ją paskaninti. Majonezą, grietinę ir mineralinį vandenį geriausia dėti ne į paruoštą mišinį, o dalimis, į kiekvieną lėkštę.
Kategorijos