Publikavimo data: 2024-06-08
Originalūs blyneliai su sūriu ir vištienos malta mėsa
Turtingi ir originalūs yra blyneliai, orkaitėje kepti su malta vištiena ir tarkuotu sūriu. Šis būdas suteikia didelį privalumą - leidžia sumažinti riebalų kiekį patiekale. Draaniki skonis praturtinamas mėsos ir sūrio aromatais ir skoniais. Be to, orkaitė atlaisvina virėjo laiką virtuvėje, todėl šis patiekalas labai palankus užimtiems žmonėms.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į maltą mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Bulves sutarkuokite, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, tarkuotą sūrį ir druską. Dėkite po šaukštą ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Ant bulvių sudėkite maltą mėsą. Ant faršo - žiupsnelį tarkuoto sūrio, kad jis šiek tiek uždengtų faršą.
Žingsnis 3
Pašaukite kepimo skardą į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-50 minučių. Į pabaigą keletui minučių pakelkite ją arčiau viršutinių grotelių, kad blyneliai paruduotų.
Kategorijos