Originalūs blyneliai su sūriu ir vištienos malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Originalūs blyneliai su sūriu ir vištienos malta mėsa

Turtingi ir originalūs yra blyneliai, orkaitėje kepti su malta vištiena ir tarkuotu sūriu. Šis būdas suteikia didelį privalumą - leidžia sumažinti riebalų kiekį patiekale. Draaniki skonis praturtinamas mėsos ir sūrio aromatais ir skoniais. Be to, orkaitė atlaisvina virėjo laiką virtuvėje, todėl šis patiekalas labai palankus užimtiems žmonėms.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originalūs blyneliai su sūriu ir vištienos malta mėsa Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į maltą mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Originalūs blyneliai su sūriu ir vištienos malta mėsa Žingsnis 2
Bulves sutarkuokite, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, tarkuotą sūrį ir druską. Dėkite po šaukštą ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Ant bulvių sudėkite maltą mėsą. Ant faršo - žiupsnelį tarkuoto sūrio, kad jis šiek tiek uždengtų faršą.

Žingsnis 3

Originalūs blyneliai su sūriu ir vištienos malta mėsa Žingsnis 3
Pašaukite kepimo skardą į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-50 minučių. Į pabaigą keletui minučių pakelkite ją arčiau viršutinių grotelių, kad blyneliai paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos