Publikavimo data: 2024-06-16
Originalus "Caprese" salotų su "Tom Yum" pasta receptas
"Caprese" salotos yra tradicinis itališkas patiekalas, o "Tom Yum" makaronai - labiau Rytų Azijos virtuvės patiekalas. Dažnai sumaišius dvi skirtingas kultūras gaunamas visiškai nenuspėjamas rezultatas - tiek teigiamas, tiek neigiamas. Originalus "Caprese" salotų su "Tom Yum" pasta receptas yra puikus sėkmingo skirtingų kultūrų derinio pavyzdys, kuris iš tiesų žavi savo paprastumu ir skoniu.
Žingsnis 1
Paruoškite makaronus. Išvirkite juos pasūdytame verdančiame vandenyje, kol bus al dente. Tai užtruks apie 5 minutes. Tuomet makaronus nusausinkite, kad nuvarvėtų vandens perteklius.
Žingsnis 2
Keptuvėje su alyvuogių aliejumi pakepinkite "Tom yum" pastą, supilkite kokosų pieną ir žuvies padažą. Supilkite laimo sultis ir susmulkintą citrinžolę ir šiek tiek pašildykite.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite krevetes ir midijas, virkite apie 5 minutes, tada sudėkite virtus spagečius, porą minučių pakaitinkite ir nuimkite nuo ugnies. Palikite po uždaru dangčiu, kad baigtų virti.
Žingsnis 4
Pomidorus ir mocarelos sūrį atsargiai supjaustykite plonais griežinėliais, kad jų nesutraiškytumėte. Išdėliokite juos ant plokščios lėkštės vienas ant kito. Įdėkite baziliko lapelių ir pagal skonį įberkite druskos.
Kategorijos