Originalūs grybai su sultiniu ir raugintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Originalūs grybai su sultiniu ir raugintais kopūstais

Be įprastų grybų, šiame patiekale taip pat yra džiovintų pievagrybių. Jų skonis bet kokiam patiekalui suteikia nepakartojamą skonį ir iš karto pakelia patiekalo statusą, nes pievagrybiai yra subtilūs visais atžvilgiais. Šiame patiekale puikiai "sugyvena" česnakai, petražolių šaknys ir žalumynai, daržovės, mėsa ir net rauginti kopūstai. Toks rinkinys ir skonio originalumas leidžia patiekalą patiekti svečiams.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originalūs grybai su sultiniu ir raugintais kopūstais Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą su vandeniu, pasūdykite ir išvirkite sultinį. Kai užvirs, nugriebkite putas, tada sudėkite džiovintus grybus, petražolės šaknį ir džiovintas žoleles.

Žingsnis 2

Originalūs grybai su sultiniu ir raugintais kopūstais Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais, morkas - apskritimais, paprikas - griežinėliais, pievagrybius - plokštelėmis, pomidorus - griežinėliais. Iš jų pagaminkite kepimo mišinį. Pirmiausia augaliniame aliejuje iki pusės apkepkite svogūnus ir morkas, tada sudėkite grybus, paprikas ir pomidorus.

Žingsnis 3

Originalūs grybai su sultiniu ir raugintais kopūstais Žingsnis 3
Kai sultinys bus paruoštas, sudėkite kepsnį ir raugintus kopūstus, pavirkite dar 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Pagal poreikį pasūdykite, atsižvelgdami į tai, kad kopūstai yra sūrūs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos