Publikavimo data: 2024-05-25
Originalūs grybai su sultiniu ir raugintais kopūstais
Be įprastų grybų, šiame patiekale taip pat yra džiovintų pievagrybių. Jų skonis bet kokiam patiekalui suteikia nepakartojamą skonį ir iš karto pakelia patiekalo statusą, nes pievagrybiai yra subtilūs visais atžvilgiais. Šiame patiekale puikiai "sugyvena" česnakai, petražolių šaknys ir žalumynai, daržovės, mėsa ir net rauginti kopūstai. Toks rinkinys ir skonio originalumas leidžia patiekalą patiekti svečiams.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą su vandeniu, pasūdykite ir išvirkite sultinį. Kai užvirs, nugriebkite putas, tada sudėkite džiovintus grybus, petražolės šaknį ir džiovintas žoleles.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais, morkas - apskritimais, paprikas - griežinėliais, pievagrybius - plokštelėmis, pomidorus - griežinėliais. Iš jų pagaminkite kepimo mišinį. Pirmiausia augaliniame aliejuje iki pusės apkepkite svogūnus ir morkas, tada sudėkite grybus, paprikas ir pomidorus.
Žingsnis 3
Kai sultinys bus paruoštas, sudėkite kepsnį ir raugintus kopūstus, pavirkite dar 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Pagal poreikį pasūdykite, atsižvelgdami į tai, kad kopūstai yra sūrūs.
Kategorijos