Publikavimo data: 2025-08-18
Padažas "Bulvės ir vištiena".
Labai sotus, skanus ir gana lengvai paruošiamas patiekalas. Puikiai tinka pietums ar vakarienei.
Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite ir nulupkite daržoves.
Žingsnis 2
Vištienos šlauneles nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į keturias dalis.
Žingsnis 3
Pirmiausia gilioje keptuvėje apie 5 minutes apkepkite vištienos šlauneles. Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 4
Morkas supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 5
Į vištieną sudėkite svogūnus ir morkas, išmaišykite ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 6
Supjaustykite bulves gabaliukais, sudėkite jas į keptuvę ir užpilkite vandeniu (maždaug taip, kaip parodyta nuotraukoje). Tada įberkite druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių pagal skonį, porą lauro lapų ir troškinkite po dangčiu apie 20 minučių.
Žingsnis 7
Žoleles smulkiai supjaustykite, česnaką susmulkinkite ir įpilkite į padažą likus porai minučių iki virimo.
Kategorijos