Publikavimo data: 2024-06-15
Paprasčiausias kopūstų kimči receptas
Kimči yra populiarus korėjiečių patiekalas. Klasikinė jo versija - tai rauginti kopūstai. Šakutės supjaustomos dideliais gabalais ir stipriai pagardinamos aitriųjų paprikų ir prieskonių pasta. Tada kopūstai įspaudžiami į indą ir rauginami kelias dienas. Dažnai į kimči dedama morkų, ridikėlių, svogūnų ir žolelių. Siūlome jums supaprastintą šio korėjietiško patiekalo versiją su baltagūžiais kopūstais ir adžika.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir pabarstykite druska. Minkykite kopūstus rankomis, kol jie pradės leisti sultis. Dėl druskos kopūstai taps minkšti.
Žingsnis 3
Užvirinkite vandenį, įpilkite cukraus ir acto. Išmaišykite. Gautą marinatą supilkite į kopūstus ir taip pat įdėkite adžikos. Maišykite kopūstus rankomis, kad visi ingredientai susimaišytų.
Žingsnis 4
Uždenkite kopūstų kimči lėkšte arba maistine plėvele ir palikite 24 valandas kambario temperatūroje. Tada įdėkite kimči į šaldytuvą.
Žingsnis 5
Patiekite kimči papuošę juodųjų ir baltųjų sezamų sėklų mišiniu. Gero apetito!
Kategorijos