Paprasčiausias kopūstų kimči receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Paprasčiausias kopūstų kimči receptas

Kimči yra populiarus korėjiečių patiekalas. Klasikinė jo versija - tai rauginti kopūstai. Šakutės supjaustomos dideliais gabalais ir stipriai pagardinamos aitriųjų paprikų ir prieskonių pasta. Tada kopūstai įspaudžiami į indą ir rauginami kelias dienas. Dažnai į kimči dedama morkų, ridikėlių, svogūnų ir žolelių. Siūlome jums supaprastintą šio korėjietiško patiekalo versiją su baltagūžiais kopūstais ir adžika.
Gaminimo laikas
1460 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
34 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.04/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprasčiausias kopūstų kimči receptas Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Paprasčiausias kopūstų kimči receptas Žingsnis 2
Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir pabarstykite druska. Minkykite kopūstus rankomis, kol jie pradės leisti sultis. Dėl druskos kopūstai taps minkšti.

Žingsnis 3

Paprasčiausias kopūstų kimči receptas Žingsnis 3
Užvirinkite vandenį, įpilkite cukraus ir acto. Išmaišykite. Gautą marinatą supilkite į kopūstus ir taip pat įdėkite adžikos. Maišykite kopūstus rankomis, kad visi ingredientai susimaišytų.

Žingsnis 4

Paprasčiausias kopūstų kimči receptas Žingsnis 4
Uždenkite kopūstų kimči lėkšte arba maistine plėvele ir palikite 24 valandas kambario temperatūroje. Tada įdėkite kimči į šaldytuvą.

Žingsnis 5

Paprasčiausias kopūstų kimči receptas Žingsnis 5
Patiekite kimči papuošę juodųjų ir baltųjų sezamų sėklų mišiniu. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos