Publikavimo data: 2024-10-13
Paprasta kepta skumbrė su moliūgais ir bulvėmis
Kepta skumbrė su moliūgais ir bulvėmis yra labai skanus, sotus ir, svarbiausia, sveikas patiekalas. Šiam patiekalui tinka visi produktai. Minkštoje skumbrės mėsoje gausu vitaminų, mineralų ir mikroelementų. Moliūgas yra natūrali valomoji, skysčius šalinanti, virškinimą gerinanti, diuretinė priemonė. Bulvėse gausu krakmolo, jos turi baltymų ir yra vitamino C šaltinis.
Žingsnis 1
Žuvį pasūdykite ir papipirinkite. Žuvies kepimo indą patepkite aliejumi ir sudėkite bulves. Pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų. Ant viršaus sudėkite svogūną. Tada sudėkite moliūgą.
Žingsnis 2
Ant moliūgo viršaus sudėkite žuvies gabalėlius. Užpilkite citrinos sultimis. Uždenkite dangčiu ir kepkite apie 40 minučių 180 ℃ temperatūroje. Tada nuimkite dangtį ir kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos