Paprasta suomiška ausis su grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Paprasta suomiška ausis su grietinėle

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Paprasta suomiška ausis su grietinėle Žingsnis 1
Paruoškite daržovių sultinį. Į puodą su vandeniu sudėkite bulves, morkas ir svogūnus ir pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, įberkite druskos ir pipirų žirnelių ir virkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Paprasta suomiška ausis su grietinėle Žingsnis 2
Išvirkite sriubą. Supjaustykite žuvies filė gabaliukais, sudėkite į daržoves ir virkite ant silpnos ugnies dar 10 minučių. Įpilkite grietinėlės, maltų baltųjų pipirų, žolelių ir vėl užvirinkite. Palikite virti dvi minutes ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos