Paprastas ežiukų receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Paprastas ežiukų receptas

Ryžiai yra nepakeičiama ežių sudedamoji dalis. Paprastai jie dedami į maltą mėsą, tada patiekalas troškinamas padaže arba troškinamas orkaitėje. Yra dar paprastesnis ežiukų receptas - troškinti garuose. Neįprasta tai, kad ryžiai yra ne viduje, o išorėje maltos mėsos. Jei namuose neturite specialaus prietaiso, galite naudoti improvizuotas priemones - puodą su vandeniu ir durklą. Įdaras tinka bet kokiai mėsai ar žuviai. Puikiai tinka, jei jis yra naminis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
253 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprastas ežiukų receptas Žingsnis 1
Suformuokite ežiukus. Svogūną ir česnaką sudėkite į blenderio dubenį ir susmulkinkite. Sudėkite į maltą mėsą, pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite. Suformuokite vištos kiaušinio dydžio rutuliukus ir apvoliokite juos džiovintuose ryžiuose.

Žingsnis 2

Paprastas ežiukų receptas Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus. Sudėkite mėsos pusgaminius į apatinę garintuvo dalį, įjunkite prietaisą ir nustatykite laikmatį 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos