Publikavimo data: 2024-06-08
Paprastas ežiukų receptas
Ryžiai yra nepakeičiama ežių sudedamoji dalis. Paprastai jie dedami į maltą mėsą, tada patiekalas troškinamas padaže arba troškinamas orkaitėje. Yra dar paprastesnis ežiukų receptas - troškinti garuose. Neįprasta tai, kad ryžiai yra ne viduje, o išorėje maltos mėsos. Jei namuose neturite specialaus prietaiso, galite naudoti improvizuotas priemones - puodą su vandeniu ir durklą. Įdaras tinka bet kokiai mėsai ar žuviai. Puikiai tinka, jei jis yra naminis.
Žingsnis 1
Suformuokite ežiukus. Svogūną ir česnaką sudėkite į blenderio dubenį ir susmulkinkite. Sudėkite į maltą mėsą, pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite. Suformuokite vištos kiaušinio dydžio rutuliukus ir apvoliokite juos džiovintuose ryžiuose.
Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus. Sudėkite mėsos pusgaminius į apatinę garintuvo dalį, įjunkite prietaisą ir nustatykite laikmatį 40 minučių.
Kategorijos