Paprastas ir greitas kimči receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Paprastas ir greitas kimči receptas

Kimči yra garsus korėjiečių kopūstų patiekalas. Jis dažnai gaminamas su gerai žinomomis Pekino salotomis. Dažnai į kimči dedama kitų daržovių: morkų, ridikėlių, kaliaropių, daikonų. Rauginti kopūstai laikomi dietiniu patiekalu. Taigi kasdienis kimči vartojimas padeda skaidyti riebalų sankaupas organizme. Siūlome jums pasigaminti kimči pagal supaprastintą receptą. Tai puikus užkandis prie mėsos ir žuvies.
Gaminimo laikas
1740 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
30 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.83/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Paprastas ir greitas kimči receptas Žingsnis 1
Pekino kopūstus sudėkite į didelį, platų dubenį. Kiekvieną lapą gausiai pabarstykite rupia druska. Kopūsto pagrindą (šerdį) reikėtų sūdyti labiau nei minkštuosius lapus. Uždenkite kopūstus maistine plėvele arba rankšluosčiu ir palikite 4 valandas kambario temperatūroje. Per tą laiką kopūstai turėtų leisti sultis ir gerai pasūdyti.

Žingsnis 2

Paprastas ir greitas kimči receptas Žingsnis 2
Tuo tarpu morkas sutarkuokite smulkia tarka. Geriausia tinka speciali šiaudeliams formuoti skirta tarkelė.

Žingsnis 3

Paprastas ir greitas kimči receptas Žingsnis 3
Po 4 valandų nuplaukite sūdytus kopūstus po tekančiu vandeniu. Lengvai nuspauskite kopūstus, kad pašalintumėte sulčių ir druskos perteklių. Sudėkite kopūstus atgal į indą, apibarstykite morkomis ir patepkite kimči padažu. Glaudžiai sudėkite visus kopūstų gabalėlius vienodu sluoksniu į indą. Uždenkite kopūstus maistine plėvele ir palikite kambario temperatūroje 1 dieną.

Žingsnis 4

Paprastas ir greitas kimči receptas Žingsnis 4
Paruoštus kopūstus galima valgyti kitą dieną, tačiau kuo ilgiau jie rūgsta, tuo skanesni tampa. Patiekdami supjaustykite jį griežinėliais, kad būtų patogiau. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprastai, mažai kalorijų, aistringai, žaliasis sezonas, morkų sezonas, kimči, be įprastų alergenų, receptų knyga, Pekino kopūstų kimči

Kategorijos