Paprastas kimči su žuvies padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Paprastas kimči su žuvies padažu

Viskas, ko reikia tradiciniam korėjiečių patiekalui kimči pagaminti, yra Pekino kopūstai, morkos, druska, daug pipirų ir šiek tiek laiko daržovėms fermentuotis. Šį patiekalą korėjiečiai valgo pusryčiams, pietums ir vakarienei. Ne veltui Korėjoje gyvena daug ilgaamžių žmonių. Taip yra todėl, kad į jų racioną kasdien įtraukiama daug fermentuotų maisto produktų. Šie maisto produktai padeda mažinti svorį, gerina virškinimą ir padeda imunitetui.
Gaminimo laikas
3120 min.
Laikas virtuvėje
240 min.
Kalorijos
24 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprastas kimči su žuvies padažu Žingsnis 1
Nulupkite kopūstą nuo sudžiūvusių lapų ir supjaustykite jį į keturias dalis. Kiekvieną lapą pasūdykite. Ypatingą dėmesį atkreipkite į žievelę. Palikite kopūstus porai valandų. Tada nuplaukite vandeniu, druskos perteklių pašalinkite.

Žingsnis 2

Paprastas kimči su žuvies padažu Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite mažais šiaudeliais. Česnako skilteles perpjaukite išilgai į kelias dalis. Susmulkinkite žaliąjį svogūną.

Žingsnis 3

Paprastas kimči su žuvies padažu Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite morkas, česnaką, svogūną, raudonąją papriką, aitriąją papriką ir žuvies padažą. Įmaišykite kopūstų marinatą.

Žingsnis 4

Paprastas kimči su žuvies padažu Žingsnis 4
Marinuokite Pekino kopūstus. Marinato mišinį paskirstykite tarp lapų. Padėkite į šaldytuvą keturiasdešimt aštuonioms valandoms.

Žingsnis 5

Paprastas kimči su žuvies padažu Žingsnis 5
Po dviejų valandų aštrūs korėjietiški kopūstai bus paruošti. Patiekite kimči supjaustę kopūstų lapus mažais gabalėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos