Paprasti auksiniai bulviniai blynai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Paprasti auksiniai bulviniai blynai

Ne veltui slavai tiki, kad bulvės yra mūsų antroji duona. Bulvių dreanikai, į pasaulio virtuvę atkeliavę iš baltarusių virtuvės, užkariavo pasaulį savo nepakartojamu skoniu ir aromatu. Jie ruošiami iš tų pačių bulvių, o tai byloja apie produktų prieinamumą ir galimą skonį. Po nesudėtingos gaminimo technikos, vos iš kelių ingredientų gaunamas sotus patiekalas, nuo kurio sunku atsitraukti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Paprasti auksiniai bulviniai blynai Žingsnis 1
Bulves ir svogūną sutarkuokite stambia tarka. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Sudėkite griežinėliais supjaustytas dešreles.

Žingsnis 2

Paprasti auksiniai bulviniai blynai Žingsnis 2
Į mišinį įberkite šiek tiek miltų. Viską sumaišykite ir kepkite ant įkaitintos keptuvės, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, islandija, pusryčiai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, draniki, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, draniki su sūriu, vakarienė su bulvėmis, pusryčiai su sūriu, draniki su kiaušiniu

Kategorijos