Publikavimo data: 2024-06-08
Paprasti auksiniai bulviniai blynai
Ne veltui slavai tiki, kad bulvės yra mūsų antroji duona. Bulvių dreanikai, į pasaulio virtuvę atkeliavę iš baltarusių virtuvės, užkariavo pasaulį savo nepakartojamu skoniu ir aromatu. Jie ruošiami iš tų pačių bulvių, o tai byloja apie produktų prieinamumą ir galimą skonį. Po nesudėtingos gaminimo technikos, vos iš kelių ingredientų gaunamas sotus patiekalas, nuo kurio sunku atsitraukti.
Žingsnis 1
Bulves ir svogūną sutarkuokite stambia tarka. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Sudėkite griežinėliais supjaustytas dešreles.
Žingsnis 2
Į mišinį įberkite šiek tiek miltų. Viską sumaišykite ir kepkite ant įkaitintos keptuvės, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos