Publikavimo data: 2024-04-02
Paprikos, įdarytos grybais
Įdarytos paprikos nuo seno yra mėgstamas Rusijos gyventojų patiekalas. Jos gali būti įdarytos ne tik malta mėsa, bet ir, pavyzdžiui, grybais ir sūriu. Grybais įdarytos ir orkaitėje iškeptos paprikos būna neįtikėtinai aromatingos, bet kartu minkštos ir sūrios. Pagal receptą šiam patiekalui galima naudoti tik paprikas.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Kepkite svogūnus ir pievagrybius, kol išgaruos visas grybų skystis ir svogūnai suminkštės. Perkelkite pakepintus grybus į dubenį. Sudėkite lydytą sūrį, krapus, majonezą. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite paprikas. Įdarykite paprikų puseles grybų įdaru. Ant viršaus užbarstykite nedidelį kiekį kietojo sūrio. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 17 minučių.
Kategorijos