Paprikos, įdarytos grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Paprikos, įdarytos grybais

Įdarytos paprikos nuo seno yra mėgstamas Rusijos gyventojų patiekalas. Jos gali būti įdarytos ne tik malta mėsa, bet ir, pavyzdžiui, grybais ir sūriu. Grybais įdarytos ir orkaitėje iškeptos paprikos būna neįtikėtinai aromatingos, bet kartu minkštos ir sūrios. Pagal receptą šiam patiekalui galima naudoti tik paprikas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Paprikos, įdarytos grybais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Kepkite svogūnus ir pievagrybius, kol išgaruos visas grybų skystis ir svogūnai suminkštės. Perkelkite pakepintus grybus į dubenį. Sudėkite lydytą sūrį, krapus, majonezą. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Paprikos, įdarytos grybais Žingsnis 2
Iškepkite paprikas. Įdarykite paprikų puseles grybų įdaru. Ant viršaus užbarstykite nedidelį kiekį kietojo sūrio. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 17 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, kepti patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, morkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, įdarytos paprikos, receptų knyga, įdarytos paprikos su daržovėmis

Kategorijos